Pareri Torser

Calificativ total

3.5

Bun

Nota calculata din 4 calificative

Excelent
25%
Foarte bun
50%
Bun
0%
Slab
0%
Foarte slab
25%
- Foarte slab
Marian, 23.11.2019

o prostie, o cutiuta cu nisip care costa o groaza de bani si cica te vinda de orice, il are un prieten si se plangea ca e teapa ca nu face nimic

Considerati aceasta parere utila?

  1   0
- Foarte bun
Cristian M., 20.10.2019

Eu il am de aproxmativ 2 luni si sunt foarte multumit, durerile de cap au disparut (aveam migrene foarte des) ... pe timpul zileu sunt foarte energic, iar noaptea nu mai am probleme de insomnie. Il recomand, l-am cumparat chiar de la site-ul de mai de sus si au fost foarte ok cei de acolo.

Considerati aceasta parere utila?

  1   0
- Foarte bun
Alex, 20.10.2019

Aparent functioneaza, eu l-am primit cadou l-am tinut cu mine vreo 3-4 luni timp in care ma trezeam foarte odihnit dimineata si aveam o stare buna pe toate perioada zilei, in ultima vreme nu prea l-am mai purtat pt ca i l-am dat si mamei sa il testeze cateva zile si a fost foarte multumita, o durea spatele ... il tinea pe locul durerii si cica ii trecea, nu stiu daca e placebo sau nu, dar intamplarea s-a repetat de mai multe ori .. ba cu durere de spate, ba cu durere la picior, ba cu durere de cap, asa ca i l-am lasat ei o perioada sa vad daca o ajuta vizibil si durerile incep sa se reduca progresiv, deci momentan pot doar sa il recomand in urma rezultatelor.

Considerati aceasta parere utila?

  0   0
- Excelent
Sebi, 20.10.2019

Torserul este un aparat fenomenal. am testat pe mine in chip si fel, am facut tot felul de experiente pe cunostintele mele si, de fiecare data orice durere trecea in max. 20 min. Oare asa ceva are vreo legatura cu efectul placebo???

Considerati aceasta parere utila?

  0   0

Termeni si conditii

Log in

Sau

Daca exista un cont cu aceasta adresa de mail vei primi instructiuni pentru resetarea parolei pe aceasta!