Pareri Midland Alan 248XL

Calificativ total

4

Foarte bun

Nota calculata din 2 calificative

Excelent
0%
Foarte bun
100%
Bun
0%
Slab
0%
Foarte slab
0%

Descriere Midland Alan 248XL

Statia radio Midland 248XL reprezinta un nou membru din seria "200" cu putere de 10W, fiind capabila sa arate si frecventa canalului selectat. Are un ecran clar si controale iluminate in albastru, ceea ce ajuta foarte mult la folosirea statiei pe timp de noapte, filtru "NOISE BLANKER SYSTEM" si "ESP2" care reduce considerabil zgomotul audio (pana la 95%).- Foarte bun
costin, 12.10.2019

Dupa aproape 3 luni de utilizare, pot spune ca a fost o alegere foarte buna. Emite clar, de multe ori am fost intrebat ce statie am ca se aude foarte bine, receptioneaza fara "paraziti", cele 2 filtre de reducere a zgomotului isi fac foarte bine treaba. Pe scurt un produs de calitate pe care-l recomand. Eu o folosesc cu o antena Midland ML145.

Considerati aceasta parere utila?

  0   0
- Foarte bun
Florentin, 12.10.2019

Design reusit, butoanele de jos sunt moi si confortabile, foarte bine gandit si reglajul sensibilitatii si al microfonului, interesant ca afiseaza si frecventa, nu doar numarul canalului (iti poti da seama daca statia a sarit din frecventa). Se poate mari puterea la 10W. E util ca microfonul are butoane de control al canalelor, si functiile: RF Gain (reglarea sensibilitatii statiei), Mic Gain (reglarea distanta de vorbire la microfon). Filtrele sunt foarte reusite si chiar nu am semnale parazite decat in zilele cu propagare mare.

Considerati aceasta parere utila?

  0   0

Termeni si conditii

Log in

Sau

Daca exista un cont cu aceasta adresa de mail vei primi instructiuni pentru resetarea parolei pe aceasta!