Pareri Dieta Dukan

Calificativ total

3

Bun

Nota calculata din 2 calificative

Excelent
0%
Foarte bun
50%
Bun
0%
Slab
50%
Foarte slab
0%

Descriere Dieta Dukan

Dieta Dukan este un regim proteic impartit in patru faze: etapa de atac, etapa de croaziera, etapa de consolidare si etapa de mentinere. In principal se bazeaza pe consumul de: carne, oua, lactate si limitarea consumului preparatelor ce contin carbohidrati. Pentru a putea mentine kilogramele dupa parcurgerea celor 4 etape alimentatia zilnica trebuie sa fie apropiata de cea din etapa 4 (de mentinere) fiind putin mai permisiva.


- Foarte bun
Simona, 12.10.2019

Am tinut dieta Dukan, si inca o mai tin, personal sunt foarte multumita, in aproximativ o luna am slabit cam 9 kg. As dorii sa continui dar deocamdata incerc sa ma mentin. Consider ca este o dieta completa pentru ca te invata cum sa-ti alegi ingredientele pe care le vei manca. Eu una am facut analizele dupa 1 luna si 2 sapt si mi-au iesit foarte bune, cred ca tine foarte mult de organismul fiecaruia pentru ca am colege carora li s-a facut rau. Mie una imi place dieta si o recomand tuturor celor carora doresc sa slabeasca.

Considerati aceasta parere utila?

  0   0
- Slab
Mihai, 12.10.2019

Eu am incercat sa tin aceasta dieta pentru ca aveam nevoie urgenta sa slabesc 15 kg si dupa aproximativ 3 saptamani am inceput sa am migrene si sa fiu foarte obosit. Am hotarat sa inchei aceasta dieta incepand sa mananc lucruri care sunt interzise dupa aproximativ prima etapa, lucru care nu a fost foarte intelept pentru ca am pus pe mine 5 kg. Am consultat un nutritionist si mi-a explicat ca nu e bine sa renunti la dieta Dukan imediat dupa prima etapa. Acum am un regim special de lunga durata facut de catre doctor pe baza unui consult amanuntit. Va recomand sa consultati un specialist inainte de a incepe sa urmati acesta dieta.

Considerati aceasta parere utila?

  0   0

Termeni si conditii

Log in

Sau

Daca exista un cont cu aceasta adresa de mail vei primi instructiuni pentru resetarea parolei pe aceasta!